Kontaktní formulář
ČLÁNKY



CSD 2019

MORELO NA VELETRHU CSD 2019 PATŘILO OPĚT MEZI NEJLEPŠÍ

Morelo již brzy oslaví své 10. narozeniny a na růstu této značky vidíte, jak hrdě kráčí vpřed a drží se mezi nejlepšími obytnými vozy na trhu v celé Evropě.

Není překvapením, že značka MORELO zvítězila v 7 kategoriích z 8 na vyhlášení cen KÖNIG KUNDE AWARD 2019, které se každoročně vyhlašují na veletrhu Caravan Salón Düsseldorf. MORELO získalo také hlavní cenu absolutního vítěze v kategorii obytných vozů KÖNIG KUNDE AWARD 2019. Ceny, které se vyhlašuji na veletrhu Caravan Salon Dusseldorf ukazují exkluzivní pohled z hlediska spotřebitele, který je klíčový pro nákup obytného vozu. Jsme moc rádi, že naše MORELO je nejlepší a zákazníci ho milují.

Na veletrhu Caravan Salon Dusseldorf 2019 značka MORELO připravila pro návštěvníky hned dvě novinky. Nový model HOME a LOFT, které se ihned staly trendem roku 2020. Tyto menší obytné vozy mají váhu od 5,5tun na podvozku Iveco Daily, délku vozu od 7,5 metrů a cenu od 157 000,-Euro.
Značka obytných vozů Morelo stále inovuje a zrychluje proces výroby, díky tomu může nyní nabídnout dodání těchto menších obytných vozů Home a Loft již v únoru 2020. V případě zájmu nás kontaktujte nebo se za námi přijeďte podívat. Těšíme se na Vás u nás v showroomu Morelo.

Tým MORELO.CZ









MORELO.CZ věnuje 13 090,-Kč na Nadaci Jakuba Voráčka

Spolupráce s Nadací Jakuba Voráčka vznikla na základě myšlenky svobodného cestování. Obytné vozy MORELO nabízejí svobodu a komfort na vašich cestách a jelikož každý nemá to štěstí být zdravý, začala spolupráce s touto nadací, která pomáhá pacientům s roztroušenou sklerozou. Vzhledem k tomu, že neléčené onemocnění způsobuje u většiny pacientů s roztroušenou sklerózou v průběhu 10-20 let závažnou invaliditu, potřebují tito pacienti invalidní vozíky nebo elektrické skútry, na které jim Nadace Jakuba Voráčka přispívá. Rozhodli jsme se přispět na nákup elektrického skútru pro pacienty s roztroušenou sklérozou, jelikož tím jim umožníme větší svobodu a více času straveného s rodinou.

Děkujeme všem, kteří s námi tuto myšlenku podpořili.

Tým Morelo

„Zdraví je předpokladem všeho.“
Miloš Kopecký


zobrazit detail aktuality
Nadace Jakuba Voráčka





2.SLAVNOSTI MORELO

2.SLAVNOSTI MORELO 2019 JSOU ZA NÁMI

21.6. - 23.6.2019

Děkujeme, že jste přišli podpořit myšlenku svobodného cestování a začali s námi psát další příběh českého Morela. Druhý ročník slavností německé značky luxusních obytných vozů MORELO úspěšně proběhl o víkendu 21-23.6.2019. Mohli jste si užít pestrý program pro celou rodinu, někteří z vás přijeli obytným vozem, jiní si pronajmuli prezentační stan Outwell nebo jste se přišli jen podívat na krásné auta a užít si pohodu.
Celým dnem vás provázela a zpívala vám zpěvačka KACZI a ve 21:00 vystoupila hvězda večera kapela MORELO BAND. Zacvičily Vám dívky z Aerobic Clubu Diamond Kladno. Uvolnit jste se mohli u thajské masáže od společnosti TAWAN. Samozřejmě na Vás čekala prohlídka obytných vozů Morelo tentokrát i trochu jinak, mohli jste vidět podvozek obytného vozu MORELO s přednáškou přímo z výroby.
Ke zhlédnutí byly sportovní auta od společností Advantage cars, osobní auta BMW Mini Cooper od společnosti RENOCAR, BMW motorky od společnosti BMW Invelt a BMW Motorrad, elektrokola od spolenčosti Sympa Sport, elektrické mopedy, mobilní projekce vhodná pro vaše cestování nejen s obytným vozem od firmy Audiopro. GOLF CENTRUM pro vás připravilo golfové oblečení Callaway za zvýhodněné ceny.
Nechyběla již tradiční degustace francouzských vín s Mirkem Kredvíkem od společnosti Dobrá vína s.r.o. Kavárna Kafe na Rynku si pro Vás připravila mlsání včetně točené zmrzliny a obřích donutů. Skvělou kávu jste si mohli vychutnat od firmy DP COFFE. Restaurace Pivní zahrada měla grilované speciality a pivo. Kempovalo se od pátku až do neděle.
Naše hra štěstíčko s Klukem Pukem na podporu nadace Jakuba Voráčka opět pomáhala těm, kteří to potřebují. Už brzy budeme znát výtěžek z obou ročníků Slavností značky Morelo. Děkujeme našemu dobrovolnému týmu Kluka Puka, který se snažil pro nadaci získat, co nejvíce finančních prostředků.
Děkujeme všem, kteří akci podpořili, byli jste všichni skvělí, moc si práce a podpory všech vážíme a těšíme se na příště.

Děkujeme Vám,
Váš Tým MORELO.CZ

Video z akce si můžete prohlédnout zde









MORELO OPEN 2019

PROBĚHLO VE DNECH 30.5. – 2.6. 2019

Letošní ročník Morelo Open 2019 trhal rekordy po všech stánkách, přijelo 650 obytných vozů z celé Evropy, samozřejmě Česká republika byla mezi nimi také řádně zastoupená. Na slavnostech byly představeny nové i ojeté modely obytných vozů značky MORELO, nechyběla také nabídka dodavatelských značek. Nejvíce zájmu vzbudil nový model MORELO LOFT 2020, který se designem přiblížil k modelu Palace a jde už nyní objednat.
Program byl každý den velice pestrý, lidé navzájem sdíleli své zážitky z cest a užívali si dobré jídlo, pití a zábavu, která pro ně byla každý den připravena.
Děkujeme všem českým účastníkům a jsme moc rádi, že náš Klub Morelo se rozrůstá a tvoří ho báječní lidé.

Děkujeme Vám a těšíme se na MORELO OPEN 2020,

Váš Tým Morelo

Video z akce si můžete prohlédnout zde


zobrazit detail aktuality
MORELO OPEN 2019






Módní kolekce Morelo 2019

MÓDNÍ KOLEKCE MORELO 2019

Představujeme Vám novou českou módní kolekci německé značky MORELO pro rok 2019!

Spojili jsme revoluční materiály sportovní značky Under Armour a golfové značky FootJoy.

Materiály jsou rychle suché, prodyšné, velmi pohodlné se slušivým designem jako je vaše MORELO. Součástí kolekce jsou také doplňky.
Aktuální kolekci najdete na našem FAN SHOPU MORELO:

Našim cílem je přinášet Vám komfort na Vašich cestách!

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO


Kolekce MORELO 2019






ÚSPĚŠNÝ PRVNÍ ROČNÍK MORELO VIP DAYS

8. - 10.BŘEZNA 2019, 10:00 - 18:00

Děkujeme všem kteří se přišli za námi podívat na první ročník naši domácí výstavy. Mohli jste vidět novinky německé značky obytných vozů MORELO 2019, novou módní kolekci MORELO 2019, kterou nyní najdete na našem FANSHOPU.

Čekala na Vás prezentace kempingového příslušenství Brunner, Outwell, Klean Kanteen, dále proběhly prezentace jako ukázka supersportovních aut od společnosti Advantage Cars, BMW Mini Cooperů, BMW motorek a elektro skútrů vhodných do garáží obytných vozů MORELO.

Nechyběla ani nová kolekce šperků od společnosti Beny, mobilní projekce od společnosti Audiopro, výhodné financování vašeho obytného vozu jste mohli přímo na místě vyřešit s bankou Oberbank. Každý, kdo přišel získal dárkový voucher od nejluxusnějšího kempu v Dolomitech - Caravan Sexten Parku, což je jedinečná destinace světového dědictví UNESCO v Evropě, která nabízí právě parkovací místo pro obytné vozy nad 3,5 tuny. Katalogy Caravan Sexten Parku si můžete kdykoliv vyzvednout osobně u nás v showroomu MORELO.

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO

Video z akce si můžete prohlédnou zde:
pátek 8. března | sobota 9. března | neděle 10. března


zobrazit detail aktuality
Morelo Vip DAYS 2019






Sledujte MORELO v Autosalónu

SLEDUJTE MORELO V AUTOSALÓNU TV PRIMA

7.března nebo 9.března

MORELO.CZ Vás zve ke sledování pořadu Autosalón ve čtvrtek 7. března ve 20:15 na Prima COOL nebo v sobotu 9. března v 9:05 na TV Prima, kde bude představena vlajková loď značky MORELO - model Empire Liner 110 GSB 2019 s garáží na osobní automobil Mini Cooper nebo velkou motorku.

Ukázky z natáčení najdete na našem facebooku a instagramu.

Užijte si Morelo na televizní obrazovce, pokud však zatoužíte vidět Morelo na vlastní oči, navštívite nás v našem showroomu MORELO.

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO

Video z reportáže si můžete prohlédnout zde