Kontaktní formulář


2.SLAVNOSTI MORELO

2.SLAVNOSTI MORELO 2019 JSOU ZA NÁMI

21.6. - 23.6.2019

Děkujeme, že jste přišli podpořit myšlenku svobodného cestování a začali s námi psát další příběh českého Morela. Druhý ročník slavností německé značky luxusních obytných vozů MORELO úspěšně proběhl o víkendu 21-23.6.2019. Mohli jste si užít pestrý program pro celou rodinu, někteří z vás přijeli obytným vozem, jiní si pronajmuli prezentační stan Outwell nebo jste se přišli jen podívat na krásné auta a užít si pohodu.
Celým dnem vás provázela a zpívala vám zpěvačka KACZI a ve 21:00 vystoupila hvězda večera kapela MORELO BAND. Zacvičily Vám dívky z Aerobic Clubu Diamond Kladno. Uvolnit jste se mohli u thajské masáže od společnosti TAWAN. Samozřejmě na Vás čekala prohlídka obytných vozů Morelo tentokrát i trochu jinak, mohli jste vidět podvozek obytného vozu MORELO s přednáškou přímo z výroby.
Ke zhlédnutí byly sportovní auta od společností Advantage cars, osobní auta BMW Mini Cooper od společnosti RENOCAR, BMW motorky od společnosti BMW Invelt a BMW Motorrad, elektrokola od spolenčosti Sympa Sport, elektrické mopedy, mobilní projekce vhodná pro vaše cestování nejen s obytným vozem od firmy Audiopro. GOLF CENTRUM pro vás připravilo golfové oblečení Callaway za zvýhodněné ceny.
Nechyběla již tradiční degustace francouzských vín s Mirkem Kredvíkem od společnosti Dobrá vína s.r.o. Kavárna Kafe na Rynku si pro Vás připravila mlsání včetně točené zmrzliny a obřích donutů. Skvělou kávu jste si mohli vychutnat od firmy DP COFFE. Restaurace Pivní zahrada měla grilované speciality a pivo. Kempovalo se od pátku až do neděle.
Naše hra štěstíčko s Klukem Pukem na podporu nadace Jakuba Voráčka opět pomáhala těm, kteří to potřebují. Už brzy budeme znát výtěžek z obou ročníků Slavností značky Morelo. Děkujeme našemu dobrovolnému týmu Kluka Puka, který se snažil pro nadaci získat, co nejvíce finančních prostředků.
Děkujeme všem, kteří akci podpořili, byli jste všichni skvělí, moc si práce a podpory všech vážíme a těšíme se na příště.

Děkujeme Vám,
Váš Tým MORELO.CZ

Video z akce si můžete prohlédnout zde