Kontaktní formulář


CSD 2019

MORELO NA VELETRHU CSD 2019 PATŘILO OPĚT MEZI NEJLEPŠÍ

Morelo již brzy oslaví své 10. narozeniny a na růstu této značky vidíte, jak hrdě kráčí vpřed a drží se mezi nejlepšími obytnými vozy na trhu v celé Evropě.

Není překvapením, že značka MORELO zvítězila v 7 kategoriích z 8 na vyhlášení cen KÖNIG KUNDE AWARD 2019, které se každoročně vyhlašují na veletrhu Caravan Salón Düsseldorf. MORELO získalo také hlavní cenu absolutního vítěze v kategorii obytných vozů KÖNIG KUNDE AWARD 2019. Ceny, které se vyhlašuji na veletrhu Caravan Salon Dusseldorf ukazují exkluzivní pohled z hlediska spotřebitele, který je klíčový pro nákup obytného vozu. Jsme moc rádi, že naše MORELO je nejlepší a zákazníci ho milují.

Na veletrhu Caravan Salon Dusseldorf 2019 značka MORELO připravila pro návštěvníky hned dvě novinky. Nový model HOME a LOFT, které se ihned staly trendem roku 2020. Tyto menší obytné vozy mají váhu od 5,5tun na podvozku Iveco Daily, délku vozu od 7,5 metrů a cenu od 157 000,-Euro.
Značka obytných vozů Morelo stále inovuje a zrychluje proces výroby, díky tomu může nyní nabídnout dodání těchto menších obytných vozů Home a Loft již v únoru 2020. V případě zájmu nás kontaktujte nebo se za námi přijeďte podívat. Těšíme se na Vás u nás v showroomu Morelo.

Tým MORELO.CZ